Skräddarsydda turer

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla tillfällen...

Det finns många alternativ som att gå; cykling, kollektivtrafik. Beroende på hur många personer i festen, alternativen är till en bil eller en minibuss. Vad som än är målet att göra det till den perfekta dagen eller två i Stockholm. Låt mig visa dig Stockholm och omgivningen. Kanske ta en båttur ut i skärgården, gå till Drottningholms kungliga domän på UNESCOs världsarvslista. Gå till Sigtuna, den första staden i Sverige och / eller Uppsala.

Det perfekta sättet att se och utforska Stockholm och omgivningen.

Det finns mer än 85 museer i Stockholm att besöka med ett stort utbud. Från vikningarna till ABBA, en av de mest sålda popgrupperna i världen. Berätta för dina intressen och hur länge din vistelse kommer att vara, och jag tar det därifrån. Kanske har du förfäder från denna del av världen eftersom mer än 1 miljon människor lämnade Sverige för att söka efter ett bättre liv mellan 1860-1930. Några kom tillbaka men de flesta av dem bosatte sig aldrig för att återvända ...

Pris privatpersoner: 2 750 kr ink moms för 3 timmars skräddarsydd guidning. Därefter 800 kr per timme. Kontakta oss för att diskutera hur vi ska skräddarsy en lösning unikt för er.