Allsångsvandring.. Stans mest underhållande stadsvandring!

Gillar du tanken på en stor dos stockholmsromantik, rolig allsång och spännande historier på en och samma gång? Då borde du hänga med oss på vår Allsångsvandring!

Vi tar er med på en härlig promenad genom vårt vackra Stockholm fylld med anekdoter och härlig live musik. Med låtar från Bellman och Taube till ABBA och Ebba Grön täcker vi in alla musiksmaker och genrer. Självklart sjunger man med så mycket man själv vill.

Vi gör ca 12 stopp efter vägen där jag berättar om platser och händelser. Vi spelar minst en låt per stopp med hög igenkänningsfaktor som passar in i historien på ett kul sätt. Sången står min artist kollega Clarissa Krabbe (Wallmans, China Teatern, musikaler, TV) för. Vi använder förstärkare och sångmick för ett så bra ljud som möjligt och för att hålla avstånd. Allsångsblad till några av låtarna och till dom andra trallar man naturligtvis med till om man vill. Trallandet kommer att fortsätta flera dagar efteråt då det sprids en rejäl dos glädje 🙂

Start: Raoul Wallenbergs Torg

Slut: Gustav III:s staty på Skeppsbron.

Längd: ca 3 km

Tid: ca 2 timmar 30 minuter

Pris: 8 500 kr ex moms. Grupper upp till 30 personer.

Förslagsvis bokar ni bord på en närliggande restaurang eller trevlig bar efteråt. Vid regn, hagel eller snöfall...brrr, flyttar vi fram aktiviteten till lämpligt datum i samråd mer er.

En härlig sommarkväll eller en brittsommarkväll är oslagbar. Tillsammans skapar vi nya härliga minnen med roliga anekdoter och skönsång i världsklass.

Några omdömen från tidigare deltagare:

  • Tack snälla Hans, för en fantastisk kväll tillsammans🙏🏼 Det var helt magiskt och du och Clarissa tog hand om oss på bästa sätt. Jag älskar Stockholm och att 🎶 sjunga och du kombinerade detta på bästa sätt. Ska tipsa alla jag känner om dig och dina turer😊 Allt väl

Susanne Berg, National Key Account Manager Silf Competence

 

  • ”Tack bästa Hans Lantz för spännande och humoristisk guidning och för gitarrspel. Artisten Clarissa Klabbe och du gjorde vår höstuppstart oförglömlig. Vilken upplevelse och fin kväll det blev. Kan verkligen rekommendera detta koncept. 👏🙏”

Amanda Ekman, Interante AB

 

  • "Idag går jag och nynnar hela tiden🎶🎸🎤Det var fantastiskt att få uppleva Stockholm, vår vackra huvudstad 🇸🇪på ett lekfullt, lärorikt och spännande sätt.Du Hasse och Clarissa är riktiga proffs som bjuder in oss deltagare att våga sjunga med.

Tack tack tack."  💚

Sussie

 

  • ”En guidad tur m extra allt 🌟

Historia o de som hänt för länge sedan kan framstå som både ” dammigt ” o smått ointressant. Men med den leverans som denne guide har, blir de en helt annan grej!

Roligt, tänkvärt o kuriosa som helt missats under ”lektionstid”.

Helt enkelt en upplevelse väl värd att ta del av!

Håll till godo!”

Clarissa

 

  • ”En av de roligaste och mest underhållande guider jag gått med på en stadsvandring. Så bred kunskap om Stockholm som förklarar historiska skeenden på ett mycket pedagogiskt sätt. Mitt intresse har definitivt väckts för att lära mig mer 😄”

Monica

 

  • ”Vilken kväll vi haft i Stockholm! Jag kan verkligen rekommendera Allsångsvandringen med Hans Lantz som kan stadens historia på dina fem fingrar. Att vi sedan fick sjunga med var pricken över i:et.”

Linda

Ovan är ett axplock av alla härliga kommentarer vi har fått. Stäm luftgitarrerna och ta fram bästa duschrösten för en toppen kväll i vår vackra huvudstad 😀

 

Välkommen att höra av dig till mig för mer information om bokning och tider.