Allsångsvandring.. Stans mest underhållande stadsvandring!

Gillar du tanken på en stor dos stockholmsromantik, rolig allsång och spännande historier på en och samma gång? Då borde du hänga med oss på vår Allsångsvandring!

Gillar du historia, musik och att promenera runt i Stockholm? Vandringen passar unga såväl som äldre och den tar oss genom vår vackra stad på ett underhållande sätt. Musiken är vald med omsorg och vävs in i berättelserna vilket ger en extra och roligare förståelse med fantastisk sång framförd av professionella artisterna Clarissa Krabbe och Emil Molin.

Vi vandrar genom några av stadens vackraste platser, som Evert Taubes Terrass till Berzelii Park. Längs vägen delar vi med oss om olika händelser som betytt mycket för Stockholm, men också för dagens samhälle. Mellan berättelserna bjuder vi på livemusik med sång och gitarr - uppmickat förstås och du sjunger med i både allsånger eller när och om du vill.

När vandringen tar sitt slut i centrala Stockholm har du förhoppningsvis fått njuta av skratt och sång och nya aha-upplevelser. Vem kunde ana att en stadsvandring kunde vara så rolig?!